#2 | Race Team MRO Kaaihallen

Voor drone racers, door drone racers

#2 | Race Team MRO Kaaihallen

2 februari 2019 Wedstrijd 0
Race Team MRO


Zaterdag 2 Maart van 12.00-17.00 organiseert Team MRO wederom een indoor evenement in de bekende Kaaihallen in Den Bosch. Het aantal piloten is beperkt tot 20, en vol-is-vol. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar info@team-mro.nl. Je ontvangt vervolgens een mail met betaal instructies.

Indien het max. aantal piloten bereikt is, wordt je op de wachtlijst gezet.
De kosten voor deelname zijn EUR 10,=.

We gaan de dag afsluiten bij de locale sushibar; we polsen een paar dagen van te voren wie mee wil eten.

Bereikbaarheid

Parkeren bij de Kaaihallen is tegenwoordig betaald (EUR 0.50ct per 20 minuten, 1e 20 minuten zijn gratis). We gaan daar pragmatisch mee om; spullen uitladen, parkeren op een vrij-parkeren locatie in de buurt (bv de Gamma) en 1 vrijwilliger die dan terug rijdt en parkeert bij de Kaaihallen.

Locatie


Omslagfoto gemaakt door Jaime

Volg en like ons:
RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.