Nelis FPV wint het PDRNL indoor seizoen 2019

Voor drone racers, door drone racers

Nelis FPV wint het PDRNL indoor seizoen 2019

11 mei 2019 persbericht 0


Platform Drone Racing Nederland (PDRNL) is dit jaar opgericht als overkoepelende organisatie voor droneracers, door drone racers. De afgelopen maanden hebben vijf organisaties de handen in elkaar geslagen om een gezamenlijk wedstrijdreglement op te stellen en een gezamenlijke ranking te kunnen organiseren.

Bekendmaking van het podium van de PDRNL indoor seizoensranking 2019

Sinds januari hebben Total Drone Xperience, Team Multirotor Racing Oss, Dutch Drone Squad, Team Blobfish en DronEvents zes indoor races georganiseerd onder deze gezamenlijke ranking. Vandaag was de laatste dag dat er punten verzameld konden worden. Daarmee komt de ranking van ons eerste, succesvolle, seizoen tot z’n einde.

De PDRNL indoor seizoensranking 2019 wordt aangevoerd door 1) Nelis FPV, 2) DroneD FPV en 3) Sir Crash a Lot. De volledige ranking kan gevonden worden op https://rankings.platformdroneracing.nl

Op naar het volgende, outdoor, seizoen!

vlnr: 3) Sir Crash a lot, 2) DroneD, 1) Nelis FPV
Volg en like ons:
RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.