Sluit je aan bij PDRNL

Voor drone racers, door drone racers

Sluit je aan bij PDRNL

6 december 2019 persbericht 0

Ben je dronepiloot en organiseer je wel eens drone evenementen? Sluit je dan aan bij Platform Drone Racing Nederland (PDRNL)! PDRNL is een inclusieve, open en democratische stichting in oprichting. Eind 2018 hebben de vijf grootste Nederlandse drone race organisaties de handen in elkaar geslagen. Met PDRNL hebben zij tot doel om

  • dronevliegers in Nederland te faciliteren en een spreekbuis van de gemeenschap te zijn;
  • drone races te organiseren onder een gezamenlijke noemer;
  • een gemeenschappelijke ranking te faciliteren;
  • bij te dragen aan de standaardisering van reglementen, regelgeving en puntentelling;
  • ondersteuning te bieden bij het opzetten en doorontwikkelen van drone race organisaties.

De focus van PDRNL lag in 2019 op het samenbrengen van verschillende organisaties, het opzetten van een gemeenschappelijk wedstrijdreglement en het bijhouden van een gezamenlijke nationale ranking. Zo hebben de bij PDRNL aangesloten organisaties In 2019 gezamenlijk 20 races georganiseerd onder hetzelfde reglement!

In 2020 willen we de volgende stappen zetten. Aangezien we de drone race sport zo breed mogelijk willen promoten en ondersteunen nodigen we ook andere drone race organisaties/clubs/groepen uit om zich aan te sluiten bij PDRNL.

Met z’n allen staan we immers sterker, kunnen we kennis delen en gezamenlijk het drone racen naar een hoger plan brengen, onder andere met een bestuur dat gekozen is door de drone race community.

We hopen dat ook jullie club zich bij PDRNL wil aansluiten. We vergaderen eens in de drie weken via videoverbinding. Meer informatie vind je in onze statuten en de PDRNL reglementen, op https://platformdroneracing.nl/documenten/.

PDRNL bestond in 2019 uit:

We hopen dat jij ook mee doet en horen graag ten laatste 5 januari of je overweegt om je bij ons aan te sluiten. Op 6 januari zullen we van 20u30 tot 22u met z’n allen vergaderen. Tijdens die vergadering kunnen we met elkaar kennismaken en een gemeenschappelijke agenda voor het komende jaar opstellen. Ook zullen we kort daarna bestuursverkiezingen organiseren.

Voor meer informatie kan je mailen naar info[diddlydoo]platformdroneracing.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van PDRNL

Volg en like ons:
RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.