PDRNL Drone Race op 12 september

Voor drone racers, door drone racers

PDRNL Drone Race op 12 september

5 september 2020 Wedstrijd 1


Yes vanaf nu kun jij je inschrijven voor de drone race van volgende week!

Wat een zomer hebben we (achter de rug?). Een boel van ons hebben fanatiek doorgevlogen en ook zijn er toffe outdoor sessies georganiseerd. Hopelijk heb jij de stick feel om volgend weekend mee te racen tijdens een compleet verzorgde racedag in Limburg.

Wanneer: 12 september 2020
Prijs: €24,-
Aantal seats: 32 spots

Inschrijven via:
https://forms.gle/ZY9yN1Pn6ipv5HkG7

Inschrijven kan tot donderdag 10 september 18:00 uur. Je bent pas zeker van een plekje zodra het inschrijfgeld is ontvangen. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk tenzij je uiterlijk voor het einde van de inschrijfperiode jezelf schriftelijk hebt afgemeld via info@platformdroneracing.nl

Race Direction door Team MRO

Een volwaardige drone race dag kan niet zonder de leiding van ervaren race directors. Team MRO verzorgt de timing en zit iedereen achter de broek om lekker veel kwalificatierondes te vliegen met op het einde van de dag een paar spannenden knock-out rondes.

Safety First

Noemenswaardig is dat deze race mogelijk wordt gemaakt door Platform Drone Racing NL. Met een aantal vrijwilligers hebben we het streven om de drone racing sport te laten groeien. Daarvoor moet er o.a. volgens bepaalde regels gespeeld worden en zijn er belangrijke veiligheidsmaatregelen getroffen om ook volgens de Nederlandse wet met FPV-bril te mogen vliegen. Last-minute hebben we het dan ook voor elkaar gekregen om een ontheffing te krijgen van de IL&T.

Wat betreft de veiligheid nemen wij uiteraard ook de coronamaatregelen serieus. Iedereen kan elkaar aanspreken op het houden van 1,5m afstand en we verschijnen allemaal gezond en wel op het veld.

Ongeacht de ontheffing van de IL&T en de veiligheidsmaatregelen die we treffen is het belangrijk om te weten dat iedereen aanwezig zal zijn op eigen risico. Check daarom goed de polis van jouw WA-verzekering of je gedekt bent voor schade met modelvliegtuigen. Mensen met een lidmaatschap van de KNVvL zijn in ieder geval gedekt en er kan eventueel nog ingeschreven worden voor een halfjaarlidmaatschap.

Modelvliegclub Nederweert

Op de modelvliegclub in Limburg kunnen wij ongestoord achter een groot veiligheidsnet racen. Er is stroom om de lipo’s te laden, genoeg ruimte voor een veilige pit area, fris+frituur en glasvezel internet, wat wens je nog meer 😀

Neem zelf spullen mee om een comfortable plekje te creëeren waar je even kan wachten op de volgende ronde, je drones kunt repareren of gewoon gezellig kan praten met de anderen.

Pilot Briefing

Een uitgebreide pilot briefing volgt, zoals veel racers gewend zijn, uiterlijk donderdagavond 20.00 uur Daarin staan de laatste noemenswaardigheden en alle belangrijke informatie voor een leuke racedag. Hieronder in het kort alvast de belangrijkste gegevens:

Adres: Doradopad 7, 6091 PZ Leveroy
Aanvang/Checking: 10:00 uur
Einde/Finale ronde: rond 18:00 uur

Volg en like ons:
RSS
Twitter
Visit Us
Follow Me

Één antwoord

  1. Gert van Daatselaar schreef:

    Hallo, is er ook gelegenheid om als bezoeker te komen kijken, ik zou graag met mijn zoon komen kijken, hij is net begonnen met de racedrone hobby, en wil graag eens zien hoe dat er aan toe gaat.
    Mvg Gert van Daatselaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.